Beskyt din virksomhed mod uønsket indhold og angreb via medarbejdernes brug af Internettet


Network Security

Total netværksmonitorering

Ved at identificere samtlige pakke data i virksomhedens netværk og analysere disse via machine learning / AI, opnår man en yderst avanceret sikkerhedsløsning, der bla. kan detektere nye trusler, indtrængningsforsøg, skadelig brugeradfærd, svage netværksprotokoller og sårbarheder. En total netværks monitorering vil give virksomhedens IT-sikkerhedsansvarlige en meget detaljeret indsigt i virksomhedens IT- sikkerhed, hvor systemets kapacitet og evne til at kunne modellere og kvalificere data til prioriterede advarsler og alarmer er afgørende.

 

Internet filtering

Mange sårbarheder detekteres og bliver efterfølgende forsøgt udnyttet via virksomhedens Internettrafik. 
Defendas tilbyder både cloud-baserede & gateway løsninger fra vores strategiske samarbejdspartnere
til beskyttelse af virksomhedens brug af Internettet.
Virksomhedens Internet trafik kan i forbindelse med sikkerhedsløsninger opdeles i to; datapakker og adresseopslag.
De mest avancerede sikkerhedsløsninger for web-trafik scanner både datapakker og adresseopslag, hvormed der også kan laves analyse og sammeligning mellem de to.
Scanning og filtrering af datapakker er langt mere ressourcekrævende end scanning og filtrering af adresseopslag.

Real Time Packet Scanning & Filtering

Real time Packet Scanning & Filtering er lig med scanning og filtrering af samtlige datapakker for virksomhedens Internettrafik.
I kombination med DNS URL filtering giver løsninger med de stærkeste scannings- og analyse algoritmer, grundlag for den mest effektive beskyttelse.

DNS URL filtering

DNS URL filtrering er lig med scanning og filtrering af alle adresseopslag, såfremt der lukkes korrekt for direkte IP opslag. 
Disse løsninger kan være ganske effektive mod de fleste web-baserede IT-trusler, såfremt løsningen indeholder omfattende og stærk threat intelligence.

Data Leak Prevention (DLP)

Data Leak Prevention (DLP) for virksomhedens Internettrafik regulerer hvilke data der sendes ud af virksomheden
via diverse web appliaktioner og sociale medier. DLP løsninger til internettrafik, der kan integrere med evt. øvrige DLP løsninger
i virksomheden er at foretrække for en effektiv håndhævelse af virksomhedens IT-politikker i relation til datalækager og kommunikationspolitik.

Web Content filtering

Web Content filtering giver virksomheden mulighed for at regulere hvilket indhold fra Internetet, der kan tilgåes fra
virksomhedenes netværk. Der tilbydes både løsninger der regulerer indhold fra signautur lister og løsninger der scanner og kategoriserer indhold dynamisk.  

Læs mere om vores Web Filter og Security Løsninger  her, eller kontakt os for mere information.